Kotia etsivät, varattavissa American Curlit 

Ensisijaisesti kissat etsivät omia koteja lemmikkeinä. Jotkut soveltuvat paremmin esim. kissanäyttelyharrastukseen, kuin toiset. Kissat ovat aina rekisteröityjä Suomen Kissaliittoon, josta niillä on rekisterikirja, rokotukset ja tunnistemikrosiru tietysti. Kasvatuksessa käytetyt kissat ovat FELv ja Fiv negatiiviseksi testattuja. Ei kasvatukseen tarkoitetut pennut ovat luovutettaessa kastroituja tai steriloituja

Mikäli kiinnostusta kasvatus- tai näyttelytoimintaan on, pennun voi hankkia myös siihen tarkoitukseen soveltuvana. Omistajan tulee sitoutua ulkoiluttamaan kissojaan valvotusti eli joko valjaissa tai ulkotarhassa.

 Pennun hinta lemmikiksi on keskimäärin 1100,-  myyntisopimus tehdään aina Suomen Kissaliiton lomakkeella. Varausmaksu on 200,- jota ei palauteta, mikäli kauppa ostajan puolelta peruuntuu.

21.11.22 on syntynyt Almalle (Melcone Ahaa-Elämys)ja Silmulle ( Trollin Silmu) pentue.

2 kollia (ACL ns ja ACL n 24)  Naaras lyhytkarvainen (ACS hs 24)

Pennut ovat luovutusvalmiina maaliskuun alkupuolella. 

                                             Ikää on 12viikkoa. 

Tämä hauska kollipoika Trollin Floki viihtyy vierellä kehräten ja kylkeen tungetellen. Ulkonäköä riittäisi näyttelyharrastukseenkin, mutta ainakin toistaiseksi vielä korvat liian kippuralla varsinaista kilpailumenestystä ajatellen.    Om.  Sanna Vertanen

Jämäkkä, isokokoinen mustasavu kolipoika Trollin Ivar, on pentueen pikkupomo. Se tuntuu määräävään tahtia pentueessa vähän joka asiassa. Sopii lemmikiksi ja jonkun topakan kissan kaveriksi.   Om. Jappe Lindroos perheessä on ennestään Trollin Bebe 10v.

Tämä pikku kaunotar Trollin Aslaug on oikea poseerauksen mestari. Lisäksi ihana curlimainen luonne. Tulee itse syliin, kehrää ja nauttii huomiosta. Korvat ovat avautuneet niin paljon, että näyttelymenestystä ei ole luvassa. Tämä tyttö etsii kotia, jossa omistaja olisi jo American Curl kasvattaja tai haluaisi kasvattaa tätä rotua.

Vapaa

2.2.22 syntynyt pentue: Melcone Ahaa-Elämys ja Trollin Kilu

s. 2.2.22. Trollin Molla: omistaja Helena Sahlin-Riipi & kasvattaja       

s.2.2.22 Trollin Millie: om. Tuija Tenhunen

s.2.2.22 Trollin Miisu: om. Inka Kaihlaniemi ja kasvattaja

© 2021 Eläinsuoja | Kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita